Påskeudstilling 2017

Staby Påskeudstilling 2017 – En udstilling i Staby af

Elisabeth Borch, Jens Overgaard, Henrik Voldmester, Eva Hermann, Mikkel Jezequel og Hanne Arberg

 

I påskedagene får man for alvor lov at opleve, hvor meget spændende kunst et lille lokalområde som Staby med opland kan præstere. En gruppe af dygtige kunstnere er igen gået sammen i et unikt samarbejde for at vise, hvor bred og alsidig en palet af kunst, man finder på egnen.

Påskeudstillingen i Staby har de 2 forløbne år været yderst seværdig. De mange besøgende har været begejstrede for oplevelsen.  I år har kunstnerne blandt andet fokus på vinden og dens præg på den Vestjyske natur, som de udstillende på  forskellig vis er inspireret af og lever i.

Publikum vil kunne opleve nye billeder på skind af Elisabeth Borch, Jens Overgaard Christensen præcise streg i sine fuglemalerier og landskaber, skulpturer af billedhugger Henrik Voldmester, og keramiker Eva Hermanns livagtige fugle. Endelig udstilles også fotokunst ved naturfotograf Mikkel Jezequel.  ”Vi ønsker at vise, hvilken kunstnerisk styrke, der ligger i vores område, og hvordan naturen nær Vesterhavet inspirerer os alle på forskellig vis,” siger billedkunstner Hanne Arberg, der har Galleriet på Stabyvej 63, hvor udstillingen kan opleves. Hun deltager selv med sine akvareller, der viser Vesterhavet med forskellige luner.

Udstillingen åbner den 8. april  kl 13-16 og holder åbent hver dag frem til den 17/4 kl 13-16.