Juleudstilling i Staby

I galleriet i Staby kan man i december for alvor opleve at julen står for døren. Idet kunstnerne, Eva Hermann, Mikkel Jezequel og Hanne Arberg laver en fælles udstilling over det Vestjyske landskab.

Det bliver en fælles udstilling hvor de tre kunstneres værker kommer til at spille sammen på nye måder. Naturen og kulturen i Vestjylland er stadig det bærende, hvorfor Mikkel Jezequel vil vise nogle af sine fantastiske unikke fotos fra vores smukke egn, Hanne Arberg vil vise nye akvareller over de forblæste Vestjyske landskab, som spiller smukt sammen med Eva Hermanns køer og krager i forgrunden .  Er man samler af Evas julenisser vil flere og flere af dem henimod jul befolke galleriet. Det er kunstnerne selv som passer udstillingen, så der er mulighed for en snak og forklaring på skabelsesprocessen og tankerne bag værkerne. Der er fernisering søndag den 2/12 kl 10 – 13, derefter har udstillingen åbent fredage fra 14-17, og fra 10-13 i weekenderne frem til jul.

https://www.holstebro-onsdag.dk/holstebroonsdag/Galleriet-i-Staby-viser-juleudstilling-med-tre-lokale-kunstnere/artikel/375907