Påskeudstilling 2018

Staby Påskeudstilling 2018 – En udstilling i Staby af

Elisabeth Borch, Kim Haslund, Jens Overgaard, Henrik Voldmester, Eva Hermann, Mikkel Jézéquel og Hanne Arberg

 

I påskedagene får man for alvor lov at genopleve, hvor meget spændende kunst et lille lokalområde som Staby og opland kan præstere. En gruppe af dygtige kunstnere har gennem 4 år haft et unikt samarbejde, der viser hvilken kunstnerisk styrke som findes i den vestlige del af Holstebro kommune.

Påskeudstillingen i Staby har de 3 forløbne år været yderst seværdig. De mange besøgende har været begejstrede for oplevelsen.  I år leverer kunstnerne det de hver især er optagede af pt, for manges vedkommende er det afsættet i den Vestjyske natur, som de udstillende på forskellig vis er inspireret af.

Publikum vil kunne opleve en billedfortælling om de mange handsker som driver i land ved havet af Elisabeth Borch, Kim Haslunds træskulpturer, Jens Overgaard Christensen præcise streg i sine fuglemalerier og landskaber, skulpturer af billedhugger Henrik Voldmester, og keramiker Eva Hermanns livagtige fugle, dyr og fade. Endelig udstilles også fotokunst ved naturfotograf Mikkel Jezequel.  ”Vi er stolte af den kunstneriske styrke som findes, lige her hvor vi bor. I en udstilling som denne bliver 2+2 5, tingene vokser og forstærkes når de møder hinanden.” siger billedkunstner Hanne Arberg, der har Galleriet på Stabyvej 63, hvor udstillingen kan opleves. Hun deltager også selv i udstillingen.

Udstillingen åbner den 23. marts  kl 13-16 og holder åbent hver dag frem til den 2. april kl 13-16.