Juleudstilling 2017

Juleudstilling i Staby

I galleriet i Staby kan man i december for alvor opleve at julen står for døren. På denne tid af året melder Nisserne sig nemlig fra skov og klit, de vandrer ind og besøger dyr og mennesker når julen nærmer sig – og er man samler af Eva Hermanns nissefigurer, er der håb for de heldige, de vil dukke op i vinduet i galleriet i Staby i stigende antal henimod jul.

Sidste år holdt Eva Hermann og Hanne Arberg en fælles udstilling på Kammergalleriet i Lemvig med Vesterhavet som tema. De to kunstnere har lyst til at gentage successen med en fælles udstilling i december og har derfor besluttet sig for at lave en udstilling på deres egen hjemmebane.

Det bliver en fælles udstilling hvor de to kunstneres værker kommer til at spille sammen på nye måder. Naturen og kulturen i Vestjylland er stadig det bærende, hvorfor Hanne Arberg vil vise både store og små akvareller fra Vesterhavet som Eva Hermanns fugle spiller smukt sammen med. Traktormalerierne har også en plads i galleriet, de bliver akkompagneret af Eva Hermanns agerhøns, får og heste på marken.  Det er kunstnerne selv som passer udstillingen, så der er mulighed for en snak og forklaring på skabelsesprocessen og tankerne bag værkerne. Der er fernisering den 1/12 kl 15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *